Treceți la conținutul principal

Luna octombrie, luna a marilor schimbari

 Pentru mine luna octombrie este luna in care m-am căsătorit. Luna aceasta pe 18 am aniversat 13 ani de căsătorie. Slava Domnului pentru toate!

Dar aceasta luna este și începutul unui nou drum pentru mine. Am decis sa intru in politica. 

Dragi prieteni,


Doresc să fac câteva precizări în legătură cu implicarea mea în partidul Alianța pentru Patrie!


✓ In primul rand as vrea sa știți că decizia îmi aparține în totalitate. Nimeni nu a încercat să mă influențeze cu ceva!


✓ Multi vă întrebați cum de o persoana că mine, creștin ortodoxă practicantă, a luat o astfel de hotărâre și să se alăture sau sa se asocieze cu nume ca dl Liviu Dragnea sau dl Codrin Ștefănescu.

Pot sa va asigur că niciodată nu am avut ura fata de aceștia. In general ce am urat și urăsc la politicieni este lipsa de empatie și mai ales lipsa de seriozitate. Ce sa mai zic de proiecte rămase doar  la stadiul de promisiune electorala?

Deci viața personală a unora sau altora nu mă privește.

In dl. Liviu Dragnea am văzut un mare potențial de a face ca lucrurile să meargă. 

Spre deosebire de actualul președinte al României, care chiar că nu a făcut nimic, decât s-a cățărat pe imaginea nenorocirilor abătute asupra românilor, facandu-si numai capital de imagine. Ce a știu dl președinte al României să transmită românilor? Pai numai ura și dezbinare, deoarece domnia sa nu avea cum să crească decât cu lozinci ieftine , gen Corupția ucide, din vina PSD, etc...


✓ O să spuneți ca nu era mai bine să îmi văd de familia mea și să fiu liniștită?

Da, poate!

Dar ce pot sa va spun e că m-am saturat sa fim mereu nemulțumiți și batjocoriți de politicienii de azi care ne baga în seamă doar când sunt alegeri, in campanie electorală.


✓ M-am implicat deoarece mă doare sa vad cum românii strigă după ajutor și nimeni nu-i  asculta. 

Da, dragi prieteni, cu toții avem nevoie de a ne spune pasurile, de a fi ascultați. Mi-am propus sa fac acest lucru , sa îi ascult pe oameni mai întâi de orice. 

Românii sunt săraci, boala s-a adancit și mai tare( atât cea fizica cât și cea sufletească). 

Tinerii nu mai au repere. In jur este mult haos. 


✓ Nu am intrat în politică sa parvin sau să mă îmbogățesc. Nu acesta e scopul vieții mele. 

Datoria mea e alta, și sper ca acest entuziasm  sa nu mă schimbe și să rămân aceeași persoană ca și până acum.


✓  Cât despre articolul de promovare al partidului din Bihoreanul nu doresc decât să fac un scurt rezumat la comentariile celor care ne-au scris părerile lor.

Oamenii sunt pe deplin saturați de politică și o primă reacție , firească,  este una negativă. Înțeleg acest lucru. Dar mai știu că dacă vrei să te faci cunoscut trebuie sa le fii alaturi oamenilor direct, cunoscandu- te!

Acest lucru voi face! 

A trecut vremea lozincilor, a campaniilor de 2 bani!

Oamenii sunt neascultați și din ce in ce mai singuri, fără de nicio speranță!


 ✓ In plan personal voi rămâne aceași Andreea care mă cunoașteți. Simpla, curajoasa, cu multa putere de munca, iubitoare de Dumnezeu și de patria mea România.


Rămân a voastră, Andreea🙏

Cu Dumnezeu înainte !





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O noapte de durere...

Noaptea trecuta am petrecut-o așa Da, din cauza unei dureri abdominale intense, niște crampe mari, am ajuns la Urgenta. Bineînțeles ca din cauza durerilor atât de intense am făcut și hipertensiune arteriala, dar slava lui Dumnezeu ca mi-a trimis oameni buni în cale și m-au ajutat cu toate analizele, investigațiile și medicația potrivita.Chiar sunt niște oameni dedicați la UPU.  Luni dimineață m-am dat jos din pat cu dureri de cap, dar am luat 1 nurofen, insa fără efect. Ștefania avea accese de  tuse  și am mers cu ea la dr de familie. A primit tratament, apoi am mers la farmacie sa ridic reteta și tot ma durea capul. Farmacista mi-a dat un cafetin. Degeaba.. A trecut ziua de luni cum a trecut..  Marți, însă slăbiciunea trupeasca s-a instalat in grabă, dar am zis ca seara ne punem la somn mai devreme și ma voi reface... Nu, nu a fost așa... Pe la ora 23 am simțit niște dureri tăioase de burta, încât abia mai respiram.. Am luat un ketotifen de 80 mg, dar fără succes. Durerea

Ultima zi din octombrie...

Iată că s-a scurs și luna octombrie, o luna cu de toate pentru toti😊 Maine e prima zi din noiembrie, luna mea, când aniversez de trei ori😊😘 Ce frumos😘 Pentru anul acesta de ziua mea doresc un cadou aparte, asa ca miercuri spre joi pornesc spre Tismana cu multa dragoste....  Sunt recunoscătore familiei și celor apropiați pentru gândurile bune și cadourile făcute, și pe cele care încă nu le-am primit, și mă bucur ca să dăruiesc și eu la rându-mi din toate cele primite și nu doar! Sufletul meu dorește liniștea ca pe cel mai mare dar, asa că unde as fi putut să găsesc acest dar mai intens decât la mănăstire, stand pe îndelete la rugăciune și odihninu-mi sufletul! Nu știu cât voi sta și ce voi face acolo... Mi-as dori sa ajut la ceva treburi, dar nu depinde de mine... Oricum până  duminica spre luni dimineață trebuie sa fiu acasă, atât am invoire😊  Mulțumesc prietene dragi și nădăjduiesc ca luna care vine sa fie mai blândă!  Vă duc pe toate cu mine la mănăstire.  Cine are F

Azi a fost despre mine...

Iată-ma ajunsă la frumoasa vârstă de 37 de ani. Spre ca acești ani să fi fost de urcuș pe scara înțelepciunii. Nădăjduiesc ca anii care vor mai fi de acum încolo sa fie și mai rodnici.  Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru fiecare clipa binecuvântată din viata aceasta și îl rog sa ma însoțească până la sfârșitul vieții!  Cadoul cel mai frumos pe care mi-l doream a fost minunatul pelerinaj la mănăstirea Tismana 🤗😘😇 Vouă celor care va veți opri o clipă ca să îmi adresați o urare va transmit ca va port în inima mea pe toti🤗 Sunt recunoscătoare prietenilor din viata mea, putini, dar adevărați, care mi-au înseninat ziua😘 Mulțumesc mult pentru urări!