Treceți la conținutul principal

Când ajuți un bolnav îl împrumuți pe Dumnezeu

 Duminica trecută am fost la biserica cu Matei și Teodora sa ne spovedim. Deci am pornit mai de dimineața de acasă pentru a ne spovedi și a participa la Sfânta Liturghie!

Parintele Gheorghe mi-a spus dorința dumnealui pentru copiii de la orfelinat și că îi este rușine să mai facă apel la credincioși pentru a dona bani pentru a le face pachete copiilor de la centru cât și copiilor din parohie. 

Imediat m-am oferit să mă alătur părintelui și să fac și eu o donație. 

Părintele mi-a povestit despre cazul unui orfan, un tânăr care are grave probleme de sănătate, acesta fiind abandonat în spital încă de la naștere.

Mircea, căci așa îl cheamă, a suferit un infarct miocardic care a necesitat o intervenție chirurgicală extrem de complexă. A scăpat cu sechele, apoi post operator a făcut și un AVC...

Acest tânăr este copilul nostru al tuturor, deși părinții l-au părăsit de când a deschis ochii pe acest pământ.

Medicii din Romania nu vor să îl mai opereze că să îi mai prelungească viața, așa că mai există pentru el o singura posibilitate de a se opera doar in Turcia contra cost, cheltuieli pe care acest copil nu are de unde sa le plătească.

Suma fiind mare, peste 30000 euro, părintele m-a rugat dacă pot să îl ajut și eu cum pot! Am zis Da, fara sa stau pe gânduri.

Am luat legătura cu Mircea și l-am încurajat că o să fie bine. Am discutat cu el mai multe lucruri printre care și despre medicina, el studiind in domeniul medical, deoarece își dorește că și el la randul sau sa ii ajute pe cei cu probleme medicale, mai precis pe cei de la cardiologie.

Tot duminica m-am întâlnit cu el la biserica și după ce am plecat de la biserica am mers la un magazin sa ii cumpăr ce dorește el de mâncare.

Și-a cumpărat el fructe, dulciuri dar copilul care este a pus în cos și o floare pt doamna lui de la cămin cat și o instalație de pom sa se bucure cu prietenii lui de acolo. Săracul, văzând că i-am luat multe își făcea griji că o să coste prea mult și că va mai pune și el bani. 

Că să vedeți bunul simt. Desigur că am platit eu tot coșul și am plecat pe jos împreună spre centrul unde este cazat. Am cărat plasele eu, el neavând voie sa fara efort prea mare. A fost plin de bucurie. A zis că va împărți cu toți prietenii lui. 

Intorcandu-ma spre casa, după ce l-am dus până la ușa căminului, am simțit cum mă cuprinde o mare bucurie și i-am mulțumit Domnului că mi-a trimis acest copil în cale!

Doamne ajuta-ne sa fim buni!

Doamne, ajută-l și pe acest tânăr și redai sănătatea!




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

O noapte de durere...

Noaptea trecuta am petrecut-o așa Da, din cauza unei dureri abdominale intense, niște crampe mari, am ajuns la Urgenta. Bineînțeles ca din cauza durerilor atât de intense am făcut și hipertensiune arteriala, dar slava lui Dumnezeu ca mi-a trimis oameni buni în cale și m-au ajutat cu toate analizele, investigațiile și medicația potrivita.Chiar sunt niște oameni dedicați la UPU.  Luni dimineață m-am dat jos din pat cu dureri de cap, dar am luat 1 nurofen, insa fără efect. Ștefania avea accese de  tuse  și am mers cu ea la dr de familie. A primit tratament, apoi am mers la farmacie sa ridic reteta și tot ma durea capul. Farmacista mi-a dat un cafetin. Degeaba.. A trecut ziua de luni cum a trecut..  Marți, însă slăbiciunea trupeasca s-a instalat in grabă, dar am zis ca seara ne punem la somn mai devreme și ma voi reface... Nu, nu a fost așa... Pe la ora 23 am simțit niște dureri tăioase de burta, încât abia mai respiram.. Am luat un ketotifen de 80 mg, dar fără succes. Durerea

Ultima zi din octombrie...

Iată că s-a scurs și luna octombrie, o luna cu de toate pentru toti😊 Maine e prima zi din noiembrie, luna mea, când aniversez de trei ori😊😘 Ce frumos😘 Pentru anul acesta de ziua mea doresc un cadou aparte, asa ca miercuri spre joi pornesc spre Tismana cu multa dragoste....  Sunt recunoscătore familiei și celor apropiați pentru gândurile bune și cadourile făcute, și pe cele care încă nu le-am primit, și mă bucur ca să dăruiesc și eu la rându-mi din toate cele primite și nu doar! Sufletul meu dorește liniștea ca pe cel mai mare dar, asa că unde as fi putut să găsesc acest dar mai intens decât la mănăstire, stand pe îndelete la rugăciune și odihninu-mi sufletul! Nu știu cât voi sta și ce voi face acolo... Mi-as dori sa ajut la ceva treburi, dar nu depinde de mine... Oricum până  duminica spre luni dimineață trebuie sa fiu acasă, atât am invoire😊  Mulțumesc prietene dragi și nădăjduiesc ca luna care vine sa fie mai blândă!  Vă duc pe toate cu mine la mănăstire.  Cine are F

Azi a fost despre mine...

Iată-ma ajunsă la frumoasa vârstă de 37 de ani. Spre ca acești ani să fi fost de urcuș pe scara înțelepciunii. Nădăjduiesc ca anii care vor mai fi de acum încolo sa fie și mai rodnici.  Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru fiecare clipa binecuvântată din viata aceasta și îl rog sa ma însoțească până la sfârșitul vieții!  Cadoul cel mai frumos pe care mi-l doream a fost minunatul pelerinaj la mănăstirea Tismana 🤗😘😇 Vouă celor care va veți opri o clipă ca să îmi adresați o urare va transmit ca va port în inima mea pe toti🤗 Sunt recunoscătoare prietenilor din viata mea, putini, dar adevărați, care mi-au înseninat ziua😘 Mulțumesc mult pentru urări!