vineri, 24 mai 2024

Multumire

Bun găsit!

Ieri am fost la control la o săptămână de la operația de colecist. Am scos firele. Dl prof a insistat sa nu ma grăbesc cu reluarea activităților și în special sa nu ridic greutăți. Și mami ma bate la cap zilnic sa nu ma forțez. 
Cu treburile casnice deocamdată am nevoie de ajutorul familiei. Intenționez ca în week-endul asta sa le fac o surpriza dulce, dar sa vad și dacă reușesc. 
Recuperarea decurge bine, de duminica seara și pana marți seara am avut dureri mai mari, mai ales seara. Am luat ceva analgezice. Cu anticoalgulantele am încheiat aseară. 
Va îmbrățișez cu drag pe fiecare în parte și sunt profund recunoscătoare pentru dragostea fata de mine în aceasta perioada mai grea. 
În spital, a doua zi post operație am mers în salonul vecin unde se aflau doua doamne speriate, am ajutat cum am putut și eu, dar le-am dus și iconita cu minunatul nostru Cuvios Gherontie. Au primit întărire și nădejde.. 
Iconita Cuviosului a rămas și la doamnele asistente pusă la loc de cinste lângă icoana Maicii Domnului 😊🙏

Dl  dr. profesor mi-a spus ca pot sa introduc treptat alimente care înainte îmi dădeau probleme, însă rămân la un meniu ușor câteva săptămâni.
Nici nu cere organismul meu alimente grele🙂

O rugăciune:

O rugăciune deosebită 


Purtând o bratarica luata din Corfu

6 comentarii:

  1. Slava lui Dumnezeu ca totul este bine.
    Si eu te sfatuiesc sa o "pornesti motoarele" incetisor. Sa lasi organismul sa se obisnuiasca cu aceasta schimbare.
    Te imbratisez si iti doresc un week-end plin de bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  2. ma bucur ca esti bine!recuperare rapida!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragă Andreea, recuperare ușoară! Maica Domnului să vă ocrotească pe voi, toți!

    RăspundețiȘtergere

Pacea interioara

Bun găsit tuturor! Iată-ne ajunși și la sfârșitul primei luni de toamnă. În ce ne privește pe noi am început luna cu evenimentul din familie...