Pt aluat avem nevoie de :
- 1kg faina
- 150 ml ulei de cocos
- 2 pliculete drojdie uscata
- esenta de rom
- putin praf de copt (optional)
- apa
- un praf de sare
- coaja rasa de lamaie si portocala.
- 100 ml miere sau 150 g zahar
- 300 g nuca macinata
- un plic de cacao
- esenta
- mac
- faina de migdale
- stafide
- zahar
La inceput se da la cuptor cca. 15 min la o temperatura de 170℃ apoi se mareste la 180℃ si se tot verifica ca sa nu se arda!
Spor la facut cozonac de post si pofta buna!
Mie mi-a iesit f f gustosi 😘😘😘😘😘😻
cozonacul scos din cuptor |
Arată foarte bine!
RăspundețiȘtergereArată foarte bine! Felicitări!
RăspundețiȘtergereChiar acum am în cuptor alți cozonaci de post, umpluți cu halva cu cacao
Ștergere