Treceți la conținutul principal

Creșterea imunitații

Am cumpărat ceva suplimente alimentare pt a stimula creșterea imunității organismului meu slăbit.
Sunt niște produse românești, firma Hypericum din Maramureș. Cunosc produsele lor deoarece am mai cumpărat de multe ori. 
Preturile sunt foarte ok. 
Acest produs, Protonic nu l-am mai încercat.
Pachetul de mai sus a costat 25 lei 😊 iar Protonic ul 16,50 lei. 


Comentarii

  1. Sper să îți ajute la întărirea imunității.
    Eu nu obișnuiam să iau suplimente și nici prevenție nu făceam decât fetelor, dar am început să iau de când cu pandemia. În ultimul an din pacate, cu toate suplimentele de intăririe și prevenție, am răcit aproape lunar si de cele mai multe ori ajungeam si la antibiotic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Pe mine mereu m-au ajutat suplimentele...
      Rar iau antibiotic...
      Dar în sezonul asta de iarna și noi am răcit mai des decât de obicei...

      Ștergere
  2. Sa iti fie toate spre întărire trupească!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Luiza.
      Și ție îți doresc ca terapia montana sa îți aducă un tonus bun și o stare sufleteasca bună!

      Ștergere
  3. Îți recomand suplimentele de pe iherb.com. Noi de acolo le luam de vreo 10 ani, după ce am citit niște articole in revista “Familia Ortodoxa”, dar recent procedura de import s-a simplificat foarte mult. Noi racim ușor, dar luam continuu suplimente pentru prevenție și imunitate. Te poți sfătui cu nutriționistul, îți poate da câteva direcții și in privința copiilor (soțul meu a făcut 2 ani de facultate de Nutriție și el e cel care studiază bine piața și tine in frâie sănătatea noastră, slava Domnului!). Dureaza vreo doua săptămâni pana ajunge comanda din SUA, dar măcar de acolo poți fi sigura ca sunt ceea ce se promovează a fi. Secom le aduce de pe iherb la prețuri mult umflate. In România, suplimentele naturiste nu sunt verificate in niciun laborator, oricine se poate declara om de știință creator de suplimente, care au cel mult un efect placebo… au concentrații foarte mici din substanța activa și prețurile nu se justifica. Industria asta tine la noi in țara de… Ministerul Agriculturii. De exemplu, toată gama de produse “inventate” de Dr Ionuț Moraru sunt o mare înșelătorie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secom are preturi mari si la propriile produse. Cumpar, uneori, vitamina C Secom lichida (pentru copii) si vitamina D capsule uleioase si-am observat ca, in mod ciudat, aceste doua produse sunt mereu mai ieftine pe Emag decat in magazinul fizic Secom pe care-l am aproape de casa.
      Am incredere ca e adevarat ceea ce spui, ca in Romania nu sunt verificate produsele si ca oricine poate sa faca produse naturiste. Dar nu am incredere mare nici in produse provenite din SUA, am reticente pentru ca stiu ca acolo organismele modificate genetic sunt in floare si nu am incredere in pamantul pe care-l mai au acum. Desi ei verifica, dar ...
      De fapt, nu prea sunt impacata nici cu vitamina C Secom pe care o cumpar uneori pentru ca si ea e fabricata in SUA.
      Am incredere in produsele pe care le putem gasi in Romania daca le cautam. Nu ma refer la afaceri cum ai dat tu acel exemplu, "Dr. Ionut Moraru" (n-am auzit de el pana acum), ci ma refer la acei mici producatori locali care au constiinta.
      De exemplu, obisnuiesc sa cumpar produse de pe la manastirile noastre ortodoxe. De la manastiri am luat sirop de brad sau miere buna. Cu siropul de brad mi-am tratat copilul intr-o iarna cand avea o tuse uscata ramasa dupa o viroza, care-l trezea in fiecare noapte si nu mai stiam ce sa fac, iar pediatrul (un medic bun, de altfel, pe care-l respect), ii daduse o reteta cu niste pastilute pe care eu le consideram a fi prea dure si nu voiam sa i le dau (citisem prospectul si ma speriasera reactiile adverse). In aceeasi zi am primit de la cineva un sirop de brad natural, facut in casa, si in 2-3 zile copilul meu n-a mai avut nimic.
      Daca siropul de brad e preparat cum trebuie stiu ca e si o sursa buna de vitamina C si intareste plamanii, ajuta vocea in raguseli.
      Desigur, siropul de brad nu trebuie sa fie luat in caz de tuse productiva pentru ca opreste tusea si nu e bine, acea tuse nu trebuie sa fie oprita asa.

      Ștergere
    2. Am vrut sa spun ca răcelile sunt ușoare la noi, nu ca ne molipsim ușor 😬

      Ștergere
    3. Si noi cumpărăm de 10 ani de pe iherb, ca pretutindeni unele produse sunt bune, altele mai putin bune. Mai cumpăr suplimente și de pe amazon.de (Germania), aici am gasit cele mai pure produse fara aditivi, filleri și adjuvanti.
      Noi folosim si uleiuri esentiale, o marcă franțuzească, uleiurile sunt certificate bio și au un pret decent față de doTerra. Avem difuzor și difuzam lămâie, tea tree, manuka, brad, lavanda și ne trec imediat simptomele de raceala, mai folosesc diverse blenduri și topic, trebuie doar avut grija cu animalele deoarece sunt toxice pt animale și cand difuzez în dormitor nu las pisica acolo. Soțul are si el difuzor la muncă și difuzează zilnic uleiuri esentiale, de cand are aparatul la munca nu a mai racit, de altfel amândoi nu am mai răcit de ani de zile, cel putin iarna asta mai toti au fost bolnavi, numai noi doi nu.

      Ștergere
    4. Ce bine Luiza ca nu ați mai racit!
      Ce produse folosiți de pe iherb?

      Ștergere
    5. Andreea, la ultima comanda am luat produse destinate sistemului digestiv: ulm alunecos, nalba, enzime digestive, HCI și pt ficat: păpădie, tinctura de păpădie, bitter suedez.
      La penultima comanda am luat păducel care este foarte bun pentru inima.
      Eu am facut mult studiu individual în nutritie și principii din medicina integrativa iar acum imi doresc sa studiez putin si naturopatia.
      Eu sunt "doftorul " familiei :))
      Cred sincer ca daca nu as fi fost atentă cu alimentația noastră și cu suplimentele pe care le consum as fi avut probleme mult mai grave cu sănătatea.
      La mine problema consta in slăbiciunea mea pt dulciuri care sunt foarte nocive pentru organism.

      Ștergere
    6. Mulțumesc pt detalii, Luiza!
      Poate cu timpul reușești sa consumi dulciuri sănătoase!

      Ștergere
  4. Și in cazul produselor TIMAO prețurile sunt extrem de mari și investiția exagerata ca sa aibă efect, vorbind despre curele de aproximativ 5 luni… semn ca la noi in țara afacerile făcute pe seama bieților oameni cu probleme de sănătate nu sunt făcute din dragoste sau bunătate, ci doar pentru bani 🙁

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Andreea și eu mi-am pus întrebarea de ce sunt atât de scumpe? Am analizat conținutul produselor Timao și chiar nu se justifica adaosul comercial atât de mare...

      Ștergere
    2. Andreea, Marina e de joi la maternitate....
      Încă nu a născut și e într-un moment delicat. Dacă ai nr ei poți sa o încurajezi?
      Te rog sa o pomeniți și pe ea!
      Dacă vezi mesajul dă-mi un semn👏

      Ștergere
    3. Andreea, Marina născu cu puțin timp înainte...
      E o fetita sănătoasă!

      Ștergere
    4. Slava Domnului! Mă bucur pentru ei! Veți merge la botez la Ioana sau Vasilica, au mijlocit astăzi ierarhii pentru ea 😬

      Ștergere
    5. Astăzi am fost foarte trista, acum sunt bucuroasa ca a reușit!
      Zicea Marina la prânz când am vb puțin ca dacă naște azi ii pune Ioana.
      Acum nu știu dacă s-a hotărât, fetele cele mari au alta dorința...

      Ștergere
  5. Maria, și eu cumpăr mereu de pe la mănăstiri când merg. Mai fac și comenzi la mănăstirea Nera de exemplu.
    Încerc sa iau din surse cât mai curate.
    Recunosc, produsele naturiste de la mănăstiri sunt foarte bune. Doar ca nu am cumpărat mai multe, e drept ca nu știam ca vom avea nevoie de ele mai mult timp...
    Când am sa mai ajung la Tismana o sa fac plinul. Au maicile o mulțime de tincturi, ceaiuri, produse apicole etc

    RăspundețiȘtergere
  6. Cât despre produsele americane și eu am anumite rezerve...
    Consider ca ce poate sa ne oferă flora spontana a țării noastre, asa cum spuneam în comentariul anterior cu produse mănăstirești, nu au aceeași valoare cele străine...

    RăspundețiȘtergere
  7. De regula nu cumpăr ceva în care nu am încredere. Cele de la Hypericum chiar mi-au fost de folos în multe probleme.
    Ma refer mai ales la produse cu extracte autohtone mai ales.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ulei de peste, calciu și vitamina D, probiotice- in principiu asta recomand de pe iherb, nu sunt obținute din GMO. Pentru siguranta, căutați produsele “Kosher”. Siropul de brad îl facem in casa, mierea o luam din parohie. In rest, cum ați spus și voi, natura oferă ajutor direct, numai sa o vizitam noi 🙂
    O pomenim pe Marina, nu știam nimic de ea 🙏

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mulțumesc de precizări. Într-adevăr sunt tot felul de produse care mai de care. Este nevoie de o atenție sporita pe ce dam banii..
      Am vorbit cu Marina după slujba. Așteaptă sărăcuta. Încearcă cu ulei de ricin..
      Dar eu cred ca încă nu e i-a sosit sorocul...

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

O noapte de durere...

Noaptea trecuta am petrecut-o așa Da, din cauza unei dureri abdominale intense, niște crampe mari, am ajuns la Urgenta. Bineînțeles ca din cauza durerilor atât de intense am făcut și hipertensiune arteriala, dar slava lui Dumnezeu ca mi-a trimis oameni buni în cale și m-au ajutat cu toate analizele, investigațiile și medicația potrivita.Chiar sunt niște oameni dedicați la UPU.  Luni dimineață m-am dat jos din pat cu dureri de cap, dar am luat 1 nurofen, insa fără efect. Ștefania avea accese de  tuse  și am mers cu ea la dr de familie. A primit tratament, apoi am mers la farmacie sa ridic reteta și tot ma durea capul. Farmacista mi-a dat un cafetin. Degeaba.. A trecut ziua de luni cum a trecut..  Marți, însă slăbiciunea trupeasca s-a instalat in grabă, dar am zis ca seara ne punem la somn mai devreme și ma voi reface... Nu, nu a fost așa... Pe la ora 23 am simțit niște dureri tăioase de burta, încât abia mai respiram.. Am luat un ketotifen de 80 mg, dar fără succes. Durerea

Ultima zi din octombrie...

Iată că s-a scurs și luna octombrie, o luna cu de toate pentru toti😊 Maine e prima zi din noiembrie, luna mea, când aniversez de trei ori😊😘 Ce frumos😘 Pentru anul acesta de ziua mea doresc un cadou aparte, asa ca miercuri spre joi pornesc spre Tismana cu multa dragoste....  Sunt recunoscătore familiei și celor apropiați pentru gândurile bune și cadourile făcute, și pe cele care încă nu le-am primit, și mă bucur ca să dăruiesc și eu la rându-mi din toate cele primite și nu doar! Sufletul meu dorește liniștea ca pe cel mai mare dar, asa că unde as fi putut să găsesc acest dar mai intens decât la mănăstire, stand pe îndelete la rugăciune și odihninu-mi sufletul! Nu știu cât voi sta și ce voi face acolo... Mi-as dori sa ajut la ceva treburi, dar nu depinde de mine... Oricum până  duminica spre luni dimineață trebuie sa fiu acasă, atât am invoire😊  Mulțumesc prietene dragi și nădăjduiesc ca luna care vine sa fie mai blândă!  Vă duc pe toate cu mine la mănăstire.  Cine are F