Treceți la conținutul principal

Gripa a sosit și pe la noi..

 De câteva zile în familia noastră gripa s-a instalat pe rand. Fetitele cele mici au fost primele bolnavioare. După ce le-am îngrijit pe ele am căzut și eu la pat cu febra spre 40, care nu a cedat o zi întreaga deloc la nimic. Frisoanele erau când de frig când de mare fierbinteala.

Dar cel mai greu a fost cu durerea de cap groaznica. 

Ganglionii sunt și ei destul de măriți și durerile sunt acolo în zona gatului și a urechilor. 

Dar dupa mine a început și Teodora și Matei cu simptome... 

Astăzi stam în casa, ne hidratam cât de mult putem și ne tratam cu medicație pt gripa și cu suc de lămâie cu miere... 

Când scriu aceste cuvinte am un pic de febra, încă nu a dispărut de tot febra. 

Slăbiciunea și transpirațiile au pus un pic de stăpânire pe mine, dar cred ca evoluez spre bine. Cred ca de o săptămână aveam ceva semnale, durere de cap și herpes la gura care abia ce s-a vindecat.


 La Oradea a nins un pic. 


Vineri am fost cu Teodora la oftalmolog. Trebuie sa poarte ochelari. Săptămâna viitoare o sa dam comanda pt ochelari. 

Comentarii

  1. Sănătate multă, dragă Andreea! Îmi pare tare rău că sunteți bolnăviori. Maica Domnului și Sfinții doctori fără de arginți să vă fie grabnic ajutători! Te îmbrățișez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa sanatate!!! Sa va faceti bine repede!

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, tare rau imi pare ca sunteti bolnavi. Dumnezeu si Maica Domnului sa va ridice din pat de boala si suferinta, sa alunge de la voi toata boala. Sanatate multa tie si intregii familii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumim mult pentru gândurile bune, doamna Ioana!
      Sănătate tuturor!

      Ștergere
  4. Urat tare de tot acest sezon de Gripe. Desi specialistii spun ca nu ar fi mai rău ca anul trecut de exememplu, cred că noi resimtim mai dur venind după o perioadă de pandemie în care ne-am ferit/dezinfectat/protezat si cred că pe parcurs ne-am cam pierdut din imunitatea si rezistenta la virozele sezoniere. Multa sănătate vă doresc tuturor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, de fapt a revenit gripa care diapruse cu pandemia de covid.
      Ce am observat eu ca și diferențe între cele doua e ca la covid aveam dureri mari musculare, acum nu am avut..
      La covid gustul și mirosul au diaparut total și cu greu au rrevenit...

      Ștergere
    2. Mulțumesc la fel, Nico. Sănătate și vouă!

      Ștergere
  5. Multă sănătate! Sa va reveniți cat mai rapid! Noi am scapat iarna asta, sper sa scap și azi ca am stat în frig și vânt de mare minune sa nu ma îmbolnăvesc.
    Ce frumos ca a nins! Abia astept sa ajung in tara sa vad zăpada!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, și la noi a fost o vreme când cald, când frig, rafale de vânt...
      Poate nu răcești, Luiza. Vântul pe mare e și cu particule sărate...
      Oricum, sa aveți parte de zile frumoasa acasă!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

O noapte de durere...

Noaptea trecuta am petrecut-o așa Da, din cauza unei dureri abdominale intense, niște crampe mari, am ajuns la Urgenta. Bineînțeles ca din cauza durerilor atât de intense am făcut și hipertensiune arteriala, dar slava lui Dumnezeu ca mi-a trimis oameni buni în cale și m-au ajutat cu toate analizele, investigațiile și medicația potrivita.Chiar sunt niște oameni dedicați la UPU.  Luni dimineață m-am dat jos din pat cu dureri de cap, dar am luat 1 nurofen, insa fără efect. Ștefania avea accese de  tuse  și am mers cu ea la dr de familie. A primit tratament, apoi am mers la farmacie sa ridic reteta și tot ma durea capul. Farmacista mi-a dat un cafetin. Degeaba.. A trecut ziua de luni cum a trecut..  Marți, însă slăbiciunea trupeasca s-a instalat in grabă, dar am zis ca seara ne punem la somn mai devreme și ma voi reface... Nu, nu a fost așa... Pe la ora 23 am simțit niște dureri tăioase de burta, încât abia mai respiram.. Am luat un ketotifen de 80 mg, dar fără succes. Durerea

Ultima zi din octombrie...

Iată că s-a scurs și luna octombrie, o luna cu de toate pentru toti😊 Maine e prima zi din noiembrie, luna mea, când aniversez de trei ori😊😘 Ce frumos😘 Pentru anul acesta de ziua mea doresc un cadou aparte, asa ca miercuri spre joi pornesc spre Tismana cu multa dragoste....  Sunt recunoscătore familiei și celor apropiați pentru gândurile bune și cadourile făcute, și pe cele care încă nu le-am primit, și mă bucur ca să dăruiesc și eu la rându-mi din toate cele primite și nu doar! Sufletul meu dorește liniștea ca pe cel mai mare dar, asa că unde as fi putut să găsesc acest dar mai intens decât la mănăstire, stand pe îndelete la rugăciune și odihninu-mi sufletul! Nu știu cât voi sta și ce voi face acolo... Mi-as dori sa ajut la ceva treburi, dar nu depinde de mine... Oricum până  duminica spre luni dimineață trebuie sa fiu acasă, atât am invoire😊  Mulțumesc prietene dragi și nădăjduiesc ca luna care vine sa fie mai blândă!  Vă duc pe toate cu mine la mănăstire.  Cine are F

Creșterea imunitații

Am cumpărat ceva suplimente alimentare pt a stimula creșterea imunității organismului meu slăbit. Sunt niște produse românești, firma Hypericum din Maramureș. Cunosc produsele lor deoarece am mai cumpărat de multe ori.  Preturile sunt foarte ok.  Acest produs, Protonic nu l-am mai încercat. Pachetul de mai sus a costat 25 lei 😊 iar Protonic ul 16,50 lei.