Treceți la conținutul principal

1 iunie plin

Bun găsit!
Astăzi am petrecut toată ziua cu copiii prin parc și apoi la mall, unde am mers să vedem povestea Albei ca zăpada și cei șapte pitici😊🫶
După care ne-am delectat cu înghețată artizanala Leonidas și bomboane de ciocolata. De la Leonidas am luat și la pachet pt tati, care astăzi a muncit pt a fi luni liber când e sărbătoare.
Pentru că Matei a reușit să încheie anul cu bursa de merit astăzi i-am luat un telefon pe care și l-a ales el. 
A rămas impresionat că astăzi i-am făcut așa surpriză. Am discutat cu el și sper ca să ne înțelegem! 
Tot lui Matei i-am cumpărat două perechi de pantofi sport din Leonardo, că să aibe de mers in parc. Preturile au fost foarte ok.
Pentru Teodora și surorile ei am luat tricouri din colecția TEX din Carfour, pijamale de vară și de toamna primavara, toate la preturi foarte ok.
Marinei i-am luat o motocicleta, de care este foarte incantata. Face curse in casa de zor și tot nu s-a săturat🥰♥️🤗
Teodora a dorit o mașinuță cu telecomanda 🥰😊
Fetele și-au mai luat pistoale pt apa, jucărele pt nisip,etc. 
Pentru mine am luat un portofel drăguț😀
Pentru seara am comandat KFC. După atâta plimbare nu am mai avut chef de pregătit cina🙏☺️
La multi ani tuturor copilașilor și celor cu suflet de copil!


Comentarii

  1. La ce-ți mai trebuie portofel, dragă Andreea? Că la câte ai cumpărat pentru copii, nu cred că ți-a mai rămas mare lucru de pus în el. 🤭
    Glumesc, firește! Mă bucur nespus și te admir că ai sărbătorit atât de frumos cu copiii. Va fi o amintire minunată pentru ei.
    La mulți ani binecuvântați! Să-ți trăiască și să te bucure mereu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daniela draga, mereu Dumnezeu ne poartă de grijă!
      Cu bani sau fara, El este cu noi!
      Portofelul era o dorință de-a mamei mele de a-mi lua ceva și eu....doar sunt copilul ei🙏😊🥰

      Ștergere
  2. O luna iunie cu binecuvantari nenumarate atat pentru adulti cat si pentru copii! La multi ani copiilor, indiferent de varsta :) !

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani!foarte buna colectia tex, si eu cumpar de la ei.La telefonul celei mici noi avem control parental.La toti copiii am avut, pana au crescut mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa aveti o luna iunie plina de bucurii, asa cum ati inceput. La multi ani copilasilor. Si noi i-am luat lui Matei o motocicleta la fel si e foarte incantat de ea, insa numai in casa 😂

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ultima zi din octombrie...

Iată că s-a scurs și luna octombrie, o luna cu de toate pentru toti😊 Maine e prima zi din noiembrie, luna mea, când aniversez de trei ori😊😘 Ce frumos😘 Pentru anul acesta de ziua mea doresc un cadou aparte, asa ca miercuri spre joi pornesc spre Tismana cu multa dragoste....  Sunt recunoscătore familiei și celor apropiați pentru gândurile bune și cadourile făcute, și pe cele care încă nu le-am primit, și mă bucur ca să dăruiesc și eu la rându-mi din toate cele primite și nu doar! Sufletul meu dorește liniștea ca pe cel mai mare dar, asa că unde as fi putut să găsesc acest dar mai intens decât la mănăstire, stand pe îndelete la rugăciune și odihninu-mi sufletul! Nu știu cât voi sta și ce voi face acolo... Mi-as dori sa ajut la ceva treburi, dar nu depinde de mine... Oricum până  duminica spre luni dimineață trebuie sa fiu acasă, atât am invoire😊  Mulțumesc prietene dragi și nădăjduiesc ca luna care vine sa fie mai blândă!  Vă duc pe toate cu mine la mănăstire.  Cine are F

Trei produse cosmetice preferate

Bun găsit! M-am gândit să vă arăt trei dintre produsele mele de îngrijire care îmi plac cel mai mult!  Parfumul meu preferat rămâne Miss Dior😊🥰🤗  Crema de față care mi se potrivește cel mai mult este cea Gerovital, Crema ultractivă și luminozitate. Dupa ce curăț tenul cu apa micelară bifazica, aplic in strat subțire crema de mai sus. Efectele sunt mulțumitoare😊♥️🫶  Iar la capitolul cremă de mâini, dintre multele creme pe care le-am cumpărat de-a lungul timpului cea mai eficienta pentru mâinile mele este aceasta:   Ce îmi place la aceasta cremă este că intră repede in piele, deci absorbția este rapida, astfel că nu rămân mâinile unsuroase, ceea ce nu îmi place deloc la o crema!

Am descoperit...

            Castane Am fost servita la Tismana cu castane coapte. Mi se pare ca sunt alimentul meu preferat în post😘 Se spala bine sub jet de apa, se pun în apa 30 minute. Apoi se crestează cu un cuțit. Atenție mare la crestare!!! Dupa care se pun în tava împreună cu doua căni de apa.  În jur de 60 minute durează sa se coacă. Mirosul castanelor coapte e imbietor.