Treceți la conținutul principal

O vizită a Maicii Domnului

 Postez aici din cartea Sfântul închisorilor, vizita Maicii Domnului făcută sfântului mărturisitor Valeriu Gafencu:

" - Eu sunt dragostea ta! Să nu te temi. Să nu te îndoiești. Biruința va fi a Fiului meu. El a sfințit locul acesta acum pentru cele viitoare. Puterile întunericului cresc și incă vor mai înspăimânta lumea, dar vor fi spulberate. Fiul meu așteaptă pe oameni să se întoarcă la credință. Azi sunt mai cutezători fiii întunericului decât fiii luminii. Chiar de vi se va părea că nu mai e credință pe pământ, să știți că totuși izbăvirea va veni, dar că prin foc și pârjol. Lumea mai are de suferit. Aici însă e multă credință și am venit să vă îmbărbătez. Îndrăzniți, lumea e a lui Hristos!"


Recomand Acatistul Noului Mucenic Valeriu Gafencu.

Bucură-te, multpătimitorule Valeriu, întărire a celor prigoniți pentru Hristos!

Comentarii

  1. Sf. Mc. Valeriu Gafencu, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi să ne ajute să găsim cărarea vieţii care ne duce spre înviere şi să stăruim cu smerenie şi răbdare până vom ajunge acasă, la viața cea adevărată!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Ultima zi din octombrie...

Iată că s-a scurs și luna octombrie, o luna cu de toate pentru toti😊 Maine e prima zi din noiembrie, luna mea, când aniversez de trei ori😊😘 Ce frumos😘 Pentru anul acesta de ziua mea doresc un cadou aparte, asa ca miercuri spre joi pornesc spre Tismana cu multa dragoste....  Sunt recunoscătore familiei și celor apropiați pentru gândurile bune și cadourile făcute, și pe cele care încă nu le-am primit, și mă bucur ca să dăruiesc și eu la rându-mi din toate cele primite și nu doar! Sufletul meu dorește liniștea ca pe cel mai mare dar, asa că unde as fi putut să găsesc acest dar mai intens decât la mănăstire, stand pe îndelete la rugăciune și odihninu-mi sufletul! Nu știu cât voi sta și ce voi face acolo... Mi-as dori sa ajut la ceva treburi, dar nu depinde de mine... Oricum până  duminica spre luni dimineață trebuie sa fiu acasă, atât am invoire😊  Mulțumesc prietene dragi și nădăjduiesc ca luna care vine sa fie mai blândă!  Vă duc pe toate cu mine la mănăstire.  Cine are F

Trei produse cosmetice preferate

Bun găsit! M-am gândit să vă arăt trei dintre produsele mele de îngrijire care îmi plac cel mai mult!  Parfumul meu preferat rămâne Miss Dior😊🥰🤗  Crema de față care mi se potrivește cel mai mult este cea Gerovital, Crema ultractivă și luminozitate. Dupa ce curăț tenul cu apa micelară bifazica, aplic in strat subțire crema de mai sus. Efectele sunt mulțumitoare😊♥️🫶  Iar la capitolul cremă de mâini, dintre multele creme pe care le-am cumpărat de-a lungul timpului cea mai eficienta pentru mâinile mele este aceasta:   Ce îmi place la aceasta cremă este că intră repede in piele, deci absorbția este rapida, astfel că nu rămân mâinile unsuroase, ceea ce nu îmi place deloc la o crema!

Nu pierde vremea...

Bun găsit! Studiul din cartea Părintelui Petroniu continua. Pentru azi m-am oprit cu mintea la o nota de lectura scrisă de sfinția sa...  " Așa suntem și noi, dorim ceea ce nu avem și nesocotim sau neglijăm ceea CE AVEM." In săptămâna asta am umblat pe la grădiniță sa o înscriu și pe Marinuța, iar pe Ștefi s-o transfer la aceeași grădiniță! Pe Ștefi am rezolvat-o, am înțeles că mai era un singur loc la grupa mare, însă cu Marina încă nu se știe, deoarece metodica de înscriere s-a modificat, așadar cine împlinește 3 ani până la 30 august are prioritate. Cei care vor împlini 3 ani după această dată vor fi înscriși conform locurilor ramase neocupate🥺 iar Marina va face 3 ani pe 10 septembrie. Așa că încă nu știu cum voi face cu serviciul, mă găsesc într-o situație necunoscută...nu mai pun că nu știu dacă se va acomoda, de pampers nu vrea sa se lase, deși incerc ... Se prevăd schimbări și pt Stefan, care va merge la un alt loc de muncă mai bun și deci alt program ...