miercuri, 7 august 2024

Gânduri..

Astăzi m-am ocupat de curățarea icoanelor de praf  din casă.
Luând fiecare icoana și iconita în parte am găsit și o iconita de la mănăstirea Cășiel cu Maica Domnului. Pe verso iconita are niște mesaje puternice. 


7 comentarii:

  1. Sa ne ajute Dumnezeu sa implinim poruncile lui Sale!

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta ma,
    Iertati- ma , am descoperit site ul dumneavoastra, cautand cuvant despre parintele duhovnic!
    Sunt in Belgia si pana acum ma spovedeam la un parinte duhovnic din anul 2012. De cand cu covidul , datorita restrictiilor, lucrurile s au schimbat, noi ne am racit si ne am indepartat foarte mult ,parintele nu mai primea decat cu liste, asteptari, nu puteai participa la slujbe! Eu m am racit sufleteste din cauza mea nu a dumnealui! Am avut multe greutati din cauza pacatelor si a mandriei. Poate asa a randuit Dumnezeu ! Problema este ca sotul nu mai vrea sa mergem la dumnealui iar dumnealui nu ma primeste nici macar pentru sfat. A spus ca sa ma spovedesc unde zice sotul!
    Am incercat sa merg in alta parte , la o manastire , dar m am smintit ( poate din vina mea) pentru ca altarul este lasat deschis, cand se spune Crezul in limba franceza, se spune "Cred intr una biserica catolica" si parintele de aici ma tutuieste!
    Iertati ma , ma rog la bunul Dumnezeu sa ne arate calea, sa l lumineze pe sotul meu sa mergem undeva unde sa ne mantuim, sa nu ne lase sa pierim!
    Va rog din suflet, dati mi un sfat!
    Maicuta sa va acopere!
    Alina Serbanica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alina, draga mea ce pot sa te sfătuiesc, deși nu sunt o persoana avizata, asa ca un pin gând este sa i te rogi Cuviosului Gherontie de la Tismana. Cred ca va veni ajutorul de care aveți nevoie.
      În alta ordine de idei, am o prietena care a fost în Belgia, probabil la același duhovnic, nici nu contează, care la fel proceda...
      Prietena mea s-a întors în tara cu familia și este foarte bine. Nu spun ca asa ar trebui sa faceți și voi..
      Doamne ajută!

      Ștergere
  3. Doamne ajuta. Va multumesc din suflet pentru raspuns. Va spun cu durere ca nu stiam de acest Sfant Gherontie de la Tismana, dar ma voi ruga cu puterile mele sa ma ajute! Pomeniti ne cand va amintiti in rugaciuni, avem 4 copilasi si imi doresc sa ne mantuim! Domnul sa va miluiasca si Maicuta sa va acopere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa fiți binecuvântați cu toții!
      Da, este pe Facebook un grup dedicat minunilor Cuviosului Gherontie.
      Cuviosul este grabnic ajutator celor care cu credință ii cer ajutorul.

      Ștergere
  4. Va multumesc ! Sfantul Gherontie sa ne ajute pe toti!

    RăspundețiȘtergere

Prima săptămână din noul an școlar

S-a încheiat și prima săptămână din acest nou an școlar. Trebuie să recunosc că nu a fost o săptămână ușoară. Am alergat mai mereu. Ștefania...