joi, 19 septembrie 2024

Un gând din marea de gânduri...

Bun găsit!

E clar ca luna septembrie e una mai grea, așadar nu am nici timp, nici dispoziție pentru a mai așterne câte ceva în acest loc de suflet. 

M-am împărțit săptămânile astea de când a început școala peste tot începând  de la ședințe multiple pana la completarea de acte, contracte și dosare necesare copiilor..
În plus ma ocup și de fondul clasei la Teodora, deoarece doamna care a gestionat 5 ani aceasta treaba nu mai poate și era firesc sa ne mai implicam și alți părinți....
Of! Trece totul. Asa ca în dimineața asta am tras aer în piept, cu o mica rugăciune în suflet și mergem înainte. 

Am așternut aceste gânduri, pornind de la acest citat luat din cartea Sfântul Nectarie. Sfântul Secolului  de S. Hondropoulos.

"Timpul este urzit din ape curgătoare. Iar clipele, strecurându-se printre întuneric și lumină, împing corabia vieții care astfel își urmează calea, plutind pe tot soiul de canale, pe lângă insule, spre a ajunge la țintă, adică în oceanul veșniciei".

2 comentarii:

  1. Doamne ajuta sa reusesti sa treci cu bine peste toate.
    Citatul mi-a mers la suflet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamna Ioana, ieri am încheiat cu actele...Mulțumesc! Mereu găsiți câteva cuvinte frumoase pentru mine! Contează mult! Va mulțumesc din inima!
      Dea astăzi ma ocup de casa, de teme, de alte aspecte..

      Ștergere

Un gând din marea de gânduri...

Bun găsit! E clar ca luna septembrie e una mai grea, așadar nu am nici timp, nici dispoziție pentru a mai așterne câte ceva în acest loc de ...