Am făcut pentru prima dată cordon bleu de casa, după rețeta de la nutriționista mea.
Am făcut din:
• piept pui feliat.
• jambon curcan feliat.
• felii de cașcaval fine sau de mozzarella.
Toate aceste se rulează după care se dau prin albuș de ou și prin semințe de susan. Apoi se dau la cuptor pt 30-40 minute până se rumenesc frumos.
Au ieșit bunicele, dar tot nu pot sa zic că sunt la top preferințe.
De regulă nu prea mâncăm grăsimi in genul asta. Mai bine prefer o felie de clisa cu ceapa😃
Poza nu e spectaculoasă, însă macar au fost comestibile😀🤗😊
Tare greu cu retetele de regim. Stiu cum este.
RăspundețiȘtergereUneori este greu. Acest cordon bleu l-am servit cu varza murata 😃
Ștergeregrasimi nu prea are, in schimb au proteine, ceea ce e foarte bine
RăspundețiȘtergereAre cașcaval și e grețos după gustul meu, care dintre lactate prefer kefirul cel mai mult!
ȘtergereNu sunt o iubitoare de cașcaval pane sau altele..🤗😀