Treceți la conținutul principal

O faptă de suflet

 HAI SĂ AJUTĂM COPIII AFLAȚI ÎN GRIJA PR. DAN DAMASCHIN! 

Am preluat de pe pagina de Facebook a publicistului Iulian Capsali, am distribuit și acolo, dar și aici. Pentru cine are posibilitatea să sprijine asociația și lucrarea de mare amploare a pr. Damaschin de la Iași.

"🌺Dragilor, luna martie este pentru noi luna mamelor, a pruncilor și a VIEȚII! Dincolo de bucuria revenirii primăverii, este o lună care ne oferă 𝐛𝐮𝐜𝐮𝐫𝐢𝐢 dintre cele mai 𝗔𝗗𝗘𝗩A𝗥𝗔𝗧𝗘!

🎀 În primul rând, prin adâncirea sufletească în Postul cel Mare, ce ne pregătește pentru Învierea Domnului Hristos, mai apoi prin revărsare de lumină și culoare primăvăratecă și nu în ultimul rând, prin 𝐨𝐦𝐚𝐠𝐢𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐦𝐚𝐦𝐞𝐥𝐨𝐫 noastre dragi, pe sacrificiul cărora se ține întregul 𝐮𝐧𝐢𝐯𝐞𝐫𝐬. 

🕯☀În căutarea luminii de la Domnul Hristos, de la soare și din ochii mamelor noastre, ar trebui să ne regăsim cu toții, fiecare suflet mai mare sau mai mic, de la copil la bătrân. Iar misiunea mea, ca preot în cea mai mare Maternitate din România, tocmai aceasta înseamnă: 𝐬ă 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐥𝐮𝐦𝐢𝐧ă î𝐧 𝐬𝐮𝐟𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞 î𝐧𝐧𝐞𝐠𝐮𝐫𝐚𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐮𝐫𝐞𝐫𝐞, 𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐩𝐬𝐮𝐫𝐢, 𝐝𝐞 𝐟𝐨𝐚𝐦𝐞 𝐨𝐫𝐢 𝐝𝐞 𝐟𝐫𝐢𝐠. 

🏠🏡𝐂𝐚𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐕𝐢𝐞ț𝐢𝐢, 𝐂𝐚𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐌𝐚𝐦𝐞𝐢, 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂.𝐄.𝐃.𝐂., 𝐌𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐕𝐢𝐞ț𝐢𝐢, 𝐃𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 S𝐩𝐞𝐫𝐚𝐧țe𝐢, 𝐋𝐞𝐦𝐧𝐮𝐥 𝐕𝐢𝐞ț𝐢𝐢 și mai nou, „𝐕𝐞𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚” ne oferă zilnic șansa de a deveni mai buni, dăruind iubire, speranță și lumină miilor de familii greu încercate de sărăcie. 

🥗🥪Cu 6 șantiere pe cap, cu 100 de copii zilnic la masă și cu zeci de telefoane la care suntem implorați să intervenim trebuie să recunoaștem că 𝐫𝐞𝐮ș𝐢𝐦 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞 în 𝐜𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐠𝐫𝐞𝐮 𝐬ă 𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦 𝐟𝐚ță 𝐥𝐚 𝐚𝐭â𝐭𝐞𝐚 s𝐢 𝐚𝐭â𝐭𝐞𝐚 𝐩𝐫𝐨𝐯𝐨𝐜ă𝐫𝐢, dar niciodată nu ne vom gândi să renunțăm la a dărui lumină celor 𝟏𝟎.𝟐𝟑𝟑 de copii. Aceștia AU MARE NEVOIE DE AJUTOR pentru ca și în acest an, de Paste, să primească hăinuțe noi, frumoase, încălțăminte de calitate, alimente sănătoase și pachet cu produse de curățenie și igienă de calitate.  🧦👖👕

🙏🤝Vă cer, așadar, în numele mult milostivului Dumnezeu, să vă alăturați în ceata î𝐧𝐠𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩ă𝐳𝐢𝐭𝐨𝐫𝐢 pentru cei 10.233 de copii, oferind, pentru 300 de lei, nu numai un pachețel cu toate cele pentru copilașii noștri dragi, dar și dăruind din 𝗕𝗨𝗖𝗨𝗥𝗜𝗔 de a fi alături de cei mai neajutorați și mai firavi membri ai societății. 

𝐃ĂRUIM 𝐋UMINĂ?"

Aici găsim detaliile conturilor:

https://glasulvietii.ro/2023/03/14/grauntele-de-lumina-2023-2/


Cine poate, va rog să ajutați!

Comentarii

  1. Să ne ajute Dumnezeu să dăruim și să ne bucurăm dăruind. Aici, și dincolo... Să simțim adevărata bucurie dăruind.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

O noapte de durere...

Noaptea trecuta am petrecut-o așa Da, din cauza unei dureri abdominale intense, niște crampe mari, am ajuns la Urgenta. Bineînțeles ca din cauza durerilor atât de intense am făcut și hipertensiune arteriala, dar slava lui Dumnezeu ca mi-a trimis oameni buni în cale și m-au ajutat cu toate analizele, investigațiile și medicația potrivita.Chiar sunt niște oameni dedicați la UPU.  Luni dimineață m-am dat jos din pat cu dureri de cap, dar am luat 1 nurofen, insa fără efect. Ștefania avea accese de  tuse  și am mers cu ea la dr de familie. A primit tratament, apoi am mers la farmacie sa ridic reteta și tot ma durea capul. Farmacista mi-a dat un cafetin. Degeaba.. A trecut ziua de luni cum a trecut..  Marți, însă slăbiciunea trupeasca s-a instalat in grabă, dar am zis ca seara ne punem la somn mai devreme și ma voi reface... Nu, nu a fost așa... Pe la ora 23 am simțit niște dureri tăioase de burta, încât abia mai respiram.. Am luat un ketotifen de 80 mg, dar fără succes. Durerea

Ultima zi din octombrie...

Iată că s-a scurs și luna octombrie, o luna cu de toate pentru toti😊 Maine e prima zi din noiembrie, luna mea, când aniversez de trei ori😊😘 Ce frumos😘 Pentru anul acesta de ziua mea doresc un cadou aparte, asa ca miercuri spre joi pornesc spre Tismana cu multa dragoste....  Sunt recunoscătore familiei și celor apropiați pentru gândurile bune și cadourile făcute, și pe cele care încă nu le-am primit, și mă bucur ca să dăruiesc și eu la rându-mi din toate cele primite și nu doar! Sufletul meu dorește liniștea ca pe cel mai mare dar, asa că unde as fi putut să găsesc acest dar mai intens decât la mănăstire, stand pe îndelete la rugăciune și odihninu-mi sufletul! Nu știu cât voi sta și ce voi face acolo... Mi-as dori sa ajut la ceva treburi, dar nu depinde de mine... Oricum până  duminica spre luni dimineață trebuie sa fiu acasă, atât am invoire😊  Mulțumesc prietene dragi și nădăjduiesc ca luna care vine sa fie mai blândă!  Vă duc pe toate cu mine la mănăstire.  Cine are F

Azi a fost despre mine...

Iată-ma ajunsă la frumoasa vârstă de 37 de ani. Spre ca acești ani să fi fost de urcuș pe scara înțelepciunii. Nădăjduiesc ca anii care vor mai fi de acum încolo sa fie și mai rodnici.  Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru fiecare clipa binecuvântată din viata aceasta și îl rog sa ma însoțească până la sfârșitul vieții!  Cadoul cel mai frumos pe care mi-l doream a fost minunatul pelerinaj la mănăstirea Tismana 🤗😘😇 Vouă celor care va veți opri o clipă ca să îmi adresați o urare va transmit ca va port în inima mea pe toti🤗 Sunt recunoscătoare prietenilor din viata mea, putini, dar adevărați, care mi-au înseninat ziua😘 Mulțumesc mult pentru urări!