luni, 3 aprilie 2023

O rețetă de post

 Astăzi am făcut pentru prânz niste pleurorus trase la tigaie.



Avem nevoie de 500 g ciuperci pleurorus, 3 linguri de ulei măsline, 1 fir de usturoi verde, o mână de măsline Kalamata, sare după gust.

La final presărăm pătrunjel din abundenta. 

Eu voi servi cu mămăliguță aceste ciuperci.

Mămăliguță urmează să o fac😊

Pofta buna!



8 comentarii:

  1. Gând la gând…!
    Și eu am făcut azi mămăligă, dar cu mancarica de praz cu măsline kalamata, iar pleurotus am “prăjit” la cuptor ☺️

    or☺️

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa va fie de bine, Andreea!
      Noi mai avem varză călită de sâmbătă, care este preferata la toți ai casei, mănâncă f bine copiii varza!
      Prazul e unul dintre preferatele mele in materie culinara♥️

      Ștergere
    2. Parafrazându-l pe Nicolae Filimon, e foarte adevarata zicala “ce naște din oltean praz mananca”… 😄

      Ștergere
  2. Cred că a fost un prânz delicios!!

    RăspundețiȘtergere

Ziua a cincea din pelerinajul de Sfântul Nectarie, 2024

08.11.2024 ne-a găsit la PATRAS. După servirea mesei de dimineață am plecat spre Catedrala Sfântul Apostol Andrei unde era deja începută lit...