Astăzi am făcut pentru prânz niste pleurorus trase la tigaie.
Avem nevoie de 500 g ciuperci pleurorus, 3 linguri de ulei măsline, 1 fir de usturoi verde, o mână de măsline Kalamata, sare după gust.
La final presărăm pătrunjel din abundenta.
Eu voi servi cu mămăliguță aceste ciuperci.
Mămăliguță urmează să o fac😊
Pofta buna!
Gând la gând…!
RăspundețiȘtergereȘi eu am făcut azi mămăligă, dar cu mancarica de praz cu măsline kalamata, iar pleurotus am “prăjit” la cuptor ☺️
or☺️
Sa va fie de bine, Andreea!
ȘtergereNoi mai avem varză călită de sâmbătă, care este preferata la toți ai casei, mănâncă f bine copiii varza!
Prazul e unul dintre preferatele mele in materie culinara♥️
Parafrazându-l pe Nicolae Filimon, e foarte adevarata zicala “ce naște din oltean praz mananca”… 😄
ȘtergereDa😃
ȘtergereDelicioase!
RăspundețiȘtergereMulțumesc!
ȘtergereCred că a fost un prânz delicios!!
RăspundețiȘtergereDaaaa
Ștergere