joi, 13 aprilie 2023

Sarmale

Slava Domnului am reușit să învelesc și sarmalele, care acum se afla pe foc ca după să le bag și la cuptor!
Rețeta de sarmale e clasica, compoziție din amestec de carne de vita cu porc, orez basmati, oua, condimente pt sarmale, ceapă, piper proaspăt măcinat, verdeață multă.
Între sarmale am mai pus pasta tomate, cimbru, cârnați afumați ungurești, șuncă de casa afumata  luată din piată de la o tanti☺️
Am pregătit oala și am completat cu apă apoi am pus-o la foc.

 
Secretul meu e boiaua dulce afumată pe care am pus-o deasupra sarmalelor din abundență. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ziua a cincea din pelerinajul de Sfântul Nectarie, 2024

08.11.2024 ne-a găsit la PATRAS. După servirea mesei de dimineață am plecat spre Catedrala Sfântul Apostol Andrei unde era deja începută lit...