Drojdia de bere este alimentul care aduce multe beneficii colonului și mai ales întregului organism prin aportul de multe vitamine, B-uri in mod deosebit.
O cură de drojdie de bere este recomandata a se ține între 10 și maxim 30 zile.
Se amesteca două lingurițe de miere cu o linguriță de drojdie de bere. Astfel din pasta obținută de consuma 3 lingurițe pe zi, înainte de mesele principale. Se mai poate dizolva drojdia și în suc natural de morcovi sau de mere. La 500 ml suc se adaugă 2 lingurițe de drojdie și se dă la frigider. Se consuma câte un păhărel de 50-100 ml de trei ori pe zi înainte de mesele principale.
Spor la sănătate!
Sau, pentru cine nu suporta gustul drojdiei, exista o alternativa de sezon: castraveți covăsiti (fermentati) la soare, sunt mai plăcuți la gust și cu același efect
RăspundețiȘtergereDa, sunt foarte buni și castraveții fermentați natural. Chiar și la borcan se pot pune în cămară pt la iarna!
ȘtergereSocrii mei fac mereu, iar noi îi preferam pe cei murați natural, fara oțet...